Ons wagenpark

Ons wagenpark bevat diverse trekkers en opleggers, combi's, tractoren en begeleidingsbussen. Allen aangepast om ons werk zo efficiënt en vakkundig mogelijk te kunnen uitvoeren. Het materieel voldoet aan alle eisen waaraan het uitzonderlijk vervoer moet voldoen.

In onze eigen werkplaats voeren we vaak specifieke technische aanpassingen uit aan bijvoorbeeld trailers.

Hier vindt ook het onderhoud plaats, zodat het wagenpark technisch altijd in perfecte staat is.

 

Ons materieel is erop gemaakt voor zowat elk soort transport. Neemt u contact met ons voor alle mogelijkheden die we kunnen bieden.

 

Wij verzorgen zelf de begeleiding indien nodig. Ook voor derde kunnen wij ingezet worden. Met onze ervaren en bekwame chauffeurs verzorgen we de begeleiding van exceptionele transporten. Ook in Duitsland kunnen we begeleiden met eigen BF2 en BF3 wagens.

 

Tractoren worden ingezet om het chalet/caravan op de eindbestemming te brengen, waar dat met de vrachtwagen niet mogelijk is. Soms is een kraan nodig, ook dat kan geregeld worden. Nadat het chalet of de stacaravan op zijn nieuwe plek staat, wordt deze nauwkeurig geplaatst. Hierbij wordt het chalet met speciale luchtkussens opgepompt en waterpas gesteld. Om het chalet een stevig fundament te geven, worden tot slot stelmaterialen aangebracht, meestal in de vorm van bielsen.

 

In de video hieronder ziet u hoe het plaatsen en stellen van een stacaravan of chalet in zijn werk gaat op een camping in Duitsland:

 

 

whatsapp-image-2024-07-01-at-13-09-56--1-.jpeg

 

Schoones Caravantransport

Schoones Caravantransport

Schoones Caravantransport

Facebook
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies.