slider-1
slider-2
slider-3
slider-4

Welkom op onze website.

Schoones Caravantransport is een dynamisch bedrijf met kernactiviteiten als het transporteren van o.a. chalets, (sta)caravans en units. Niet alleen het transport, maar ook de complete verplaatsing, met de daarbij horende demontage en montage. Ook verzorgen wij de ontheffingen en begeleidingen die er volgens vastgestelde wetten nodig zijn.


Doordat ons bedrijf al veel ervaring heeft en klein is, kunnen wij u de persoonlijke aandacht bieden om zowel het transport en/of de plaatsing prettig te laten verlopen. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle ander soorten transport.


Vraag vrijblijvend om informatie of advies. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om optimale service en kwaliteit te bieden.

 

Alle soorten transport

De service gaat verder dan alleen maar het verzorgen van uitzonderlijk vervoer. Naast (sta)caravans, chalets, woonwagens en units kunt u ons altijd contacteren om duidelijkheid te krijgen in waar wij tot in staat zijn. 

 

Veilige begeleiding

Uitzonderlijk vervoer is gebonden aan strenge regels. Met name bij extra grote, brede, hoge of zware transporten is het nodig om vergunningen aan te vragen. Schoones Caravantransport garandeert dat het transport voldoet aan alle wettelijke bepalingen en regelt de benodigde ontheffingen en alle overige vereiste documenten. Het bedrijf beschikt over meerdere speciale voertuigen met geschoold personeel voor een veilige begeleiding van uitzonderlijk vervoer. Zonodig wordt hierbij ook politiebegeleiding ingeschakeld.

 

Modern wagenpark

Wij beschikken over een modernwagenpark met diverse trekkers, opleggers, combi's, tractoren en begeleidingsbussen. Al het materiaal moet voldoen aan de bijzondere eisen van uitzonderlijk vervoer. De meeste voertuigen zijn dan ook in eigen beheer ontwikkeld. In de eigen werkplaats voeren wij vaak specifieke technische aanpassingen uit aan bijvoorbeeld trailers. In deze werkplaats vindt ook onderhoud plaats, zodat het wagenpark technisch altijd in perfecte staat is.

 

Schoones Caravantransport Oss

 

Facebook
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies.